Kauneutta läpi vuosikymmenten – tapaa meikkitaitelija Raili Hulkkonen

Kauneutta läpi vuosikymmenten – tapaa meikkitaitelija Raili Hulkkonen

Lumene on kuulunut suomalaisten naisten päivittäisin kauneushetkiin jo vuosikymmenten ajan. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi, muistelimme menneiden vuosikymmenten meikkilookeja yhdessä meikkitaiteilija Raili Hulkkosen kanssa, ja pyysimme häntä kertomaan salaisuutensa juhlameikkiin.

 

Rakkautta kauneutta kohtaan

"Rakastan työtäni joka päivä. Jokainen nainen joka tulee meikattavaksi saa inspiraationi valloilleen. Vaikka joskus väsymys painaisikin, uudet kasvot saavat minut aina innostumaan. Päivien vaihtelevuus meikkitaiteilijana tekee työstäni aina vaan niin rakkaan. Lumenen kanssa olen työskennellyt vuosikymmeniä, ja vuosien varrella muistoja on kertynyt vaikka ja kuinka! Ikimuistoisia hetkiä on paljon, meikkilookien kuvauskeikat eritoten!

 

Raili on tunnettu suomalaisten naisten meikkauksen rohkaisijana, ja erityisesti meikkivoiteen käytön puolestapuhujana. ”Tärkein kauneusrituaalini on joka aamuinen meikki, sen tulee kestää koko päivän ja sopia joka tilanteeseen! Kesäisin suosikkikauneusrituaaliini kuuluvat savusauna & vihta! Ensin kastelen vihdan, sen jälkeen käytän kuumilla kivillä ja sitten painan kasvoille...mikä tuoksu & tunne! On kaksi meikkituotetta mistä en luopuisi: Ohuesta läpikuultavasta meikkivoiteesta enkä huulipunasta.

 

Juhlameikkejä Suomi 100 -vuoden kunniaksi

Suomi on mitä parhain maa elää, katselen ihaillen ja kiitollisena kekseliäitä nuoria ihmisiä, jotka nostavat maatamme eteenpäin. Tulevien Linnan juhlien meikkilookit ovat aina yhtä mielenkiintoista luoda, tänä vuonna tunnelma on varmasti aivan erityinen!” Raili on tunnettu hovimeikkaaja Linnan juhlissa, tänä vuonna asiakkaita on juhlapäivänä toista kymmentä.

 

Tänä päivänä juhlameikissä näemme taas 70-luvun henkeä. Kyseisessä meikissä on hippimäisiä ja diskotanssin vaikutteita, joihin sopivat pastelliset luomivärit, helmiäinen, ohuet kulmakarvat ja huulikiillot. 80 -luku toi vahvan meikkilookin: värikästä, vahvat kulmat, kissamaiset silmät ja fuksiahuulet – se oli vuosikymmen, jolloin enemmän oli enemmän.

 

Tulevien Linnan juhlien (sekä joulun juhlien!) tärkein meikkitrendi on jokaiselle sopiva omanlainen look. Tällaisissa juhlissa ei voi tehdä trendilookia, mutta voin käyttää trendivärejä tuomaan ripauksen ajan henkeen sopivia elementtejä.

 

Hoidettu iho ja huolellisesti tehty pohja ovat avain kestävään meikkiin

Harjoittelemalla oppii. Suomalaisten naisten meikkitaitelijana vuosikymmenet toiminut Raili taitaa erinomaisesti tyypilliset huolet ja tuskailut meikkauksen suhteen, ja kehottaakin rohkeasti asiakkaitaan sukeltamaan meikkien maailmaan. ”Aikuisen naisen meikissä neuvoisin panostamaan raikkaan kevyeen meikkivoiteeseen, kuten Lumenen uuteen Nordic Nude Natural Glow Nestemäiseen meikkivoiteeseen. Tähän voi sekoittaa heleyttäjää (vinkki: Invisible Illumination Valopisarat) joka tuo nuorekasta kuulautta kasvoille. Lisäksi meikissä panostetaan kauniisti muotoiltuihin kulmakarvoihin, yksinkertaiseen ja pehmeäsävyiseen, mutta tehokkaaseen silmämeikkiin sekä raikkaaseen huulipunaan."

 

Kestävä meikki on juhlien pelastus, ja Raililla onkin sen takaamiseksi testatut vinkit: ”Hoidetulla iholla meikki pysyy paremmin, vältä liian paksua meikkivoidetta, kannattaa käyttää pohjustuotteet kasvoille, silmille ja huulille - näin meikki pysyy tunnelmasta toiseen!

Picked for You

Natural Glow Fluid Foundation
View
Watercolor Bronzer
View
Matte Lipstick
View